Dinnerdate service

Als u een dame of vrouw zoekt voor een diner, dan kunt u bij escort service Prettywomen gebruik maken van deze dienst. Dit betreft het dineren voor twee als kennismaking of diner met toetje gevolgd bij u thuis of in hotel. Wij verzorgen bezoek samen met 1 van onze dames in 1 van de vele excluieve en betrouwbare restaurants in de grotere steden. Omdat een dinnerdate ene persoonlijke gelegenheid is, is dit momenteel alleen mogelijk vanaf 3 uur of langer. U kunt met ons direct overleggen voor de mogelijkheden.

Dineren & meer

Het meest populaire pakket is een diner plus toetje. Dit betreft een date van teminste 5 uur waarbij u heerlijk zult gaan eten in 1 van de vele restaurants gevolgd met een rendez vous bij u thuis of in hotel. Dit toetje mag u zelf invulling aan geven en wij kunnen al verklappen dat dit een spannende beleving zal zijn.

Reserveren

Als u gebruik wilt maken van diner date dan is het verstandig altijd tijdig te reserveren. Neem hiervoor contact met ons op voor meer info, mogelijkheden en beschikbaarheid. Prettywomen is tot in de latere uurtjes dagelijks geopend, 7 dagen per week.