Striptease service

Wij verzorgen extra services zoals striptease. Striptease is erotisch entertainment voor mensen die opzoek zijn naar vermaak voor volwassenen. Wij voorzien u van een gezellige & goed uitziende dame die voor een korte duur een erotische dans komt doen. De selectie van deze dames kunt u zelfstandig op onze website kenbaar maken. Een dans kunt u boeken voor thuis, in cafe of een andere gelegenheid daar waar u een striptease wilt laten organiseren. Dit kan tot in de latere uurtjes met soms last minute boekingen.

Echte strippers & meer

Wij onderscheiden ons van andere aanbieders omdat wij beschikken over daadwerkelijke strippers. Dit zijn dames die gespecialiseerd zijn in het bieden van striptease only en weten een zeer zorgvuldige act samen te stellen. Er zijn dan ook verschillende thema's voor striptease mogelijk zoals agente, verpleegster, SM meesteres & nog veel meer. Voor als u meer wilt weten neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Vandaag stripper bestellen

Dankzij een groot bestand van strippers actief bij Pretty Women kunt u ook last minute een striptease boeken. Het enige wat u hoeft te doen is ons een belletje geven op 1 van onze vaste nummers. Onze aanwezige telefonist(e) kan u direct vertellen wie er beschikbaar is en wat de mogelijkheden zijn. Wij hanteren tevens hoge discretie, en zullen altijd een onopvallend entrede maken voor striptease.

Let op: wegens drukte strippers gezocht! Zie ook de pagina met werken als stripper voor meer info.